Da ima stida podneo bi ostavku nakon poraza na Kipru! Stolica kao pokvarena ploča i posle neuspeha u Evropi! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.08.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 2:1 na Kipru od AEK-a iz Larnake u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Da ima stida podneo bi ostavku nakon poraza na Kipru! Stolica kao pokvarena ploča i posle neuspeha u Evropi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan

Na konferenciji za medije nakon meča trener crno-belih Ilija Stolica nastavio je sa istim frazama kao i nakon prethodna tri kiksa u Superligi Srbije.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan

Rečenica "Moramo da se skupimo i nastavimo da radimo, ovo je proces" dobro su poznati argumenti za kojima Stolica poseže od starta nove sezone. Rezultata tog rada nema, sem alibi priče, jer Stolica nema šta drugo da pruži:

- Pokazali smo u prvom delu meča da držimo kontrolu što smo i želeli. Nažalost, desila se situacija kod ta oba prekida. To je nešto što ne sme da nam se događa na ovom nivou fudbala. Nismo imali ni sreće kod prečke Rikarda, a imali smo i nekoliko šansi na 1:0 da povećamo prednost. Domaći tim je ipak bolje adaptiran na ove vremenske uslove. Prvih pola sata je naš putokaz i tako ćemo se spremati i za revanš.

- Jasno je da svako od nas zna koje su naše obaveze u Partizanu! Važno je i to da prolazimo kroz veliku tranziciju, ogram broj odlazaka i dolazaka. Neke stvari traže vreme. Nažalost, neki igrači koji su uigravani u Sloveniji otišli su. Nismo ni blizu rezultata koje Partizan mora da ima. Verujem u ove momke, a trebaju nam i pojačanja pošto nas čeka ogroman broj mečeva u nastavku jeseni. Ne smemo da klonemo duhom, već moramo da prionemo na posao. Već na seldećem meču pokušaćemo da pobedimo AEK.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica

- Imali smo zahtev da igramo u 21 čas, ali domaćin ipak ima pravo da izabere kada će utakmica biti odigrana. Verujem da pred našim navijačima možemo do pobede uprkos svim lošim dešavanjima- rekao je Stolica.

Revanš meč na programu je za sedam dana u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
GP

05.08.2022 10:06

Ti si, bre, budala! Ja drugih reci za tebe nemam.