Gori prestonica zbog Aleksandra Prijovića!

Autor:

Sport

02.08.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bira između glavnog grada Poljske i Grčke.

Gori prestonica zbog Aleksandra Prijovića!

Foto: Starsport

Srpski centarfor Aleksandar Prijović izazvao je euforiju u dve evropske prestonice, Varšavi i Atini, ali ostaje pitanje kom će se carstvu privoleti - Legiji ili Panatinaikosu.

Poljaci žele da vrate Srbine u svoje redove, ali on silno želi da obuče dres zelenih, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Ivan Jovanović. Bilo kako bilo, Vestern junajted, Prijovićev klub, će tražiti obeštećenje, budući da imaju validan ugovor do leta 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Varšava ili Atina? Prijović na raskrsnici

To je potvrdio i izvršni direktor kluba iz Melburna Kris Pehlivanis.

Bilo je kontakta s Legijom u vezi sa Aleksom. Javili su nam se - rekao je funkcioner Vesterna, a potom je dodao:

- Izuzetno poštujemo Prijovića i sve što je doneo u naš klub tokom prošle sezone. U fudbalu stvari mogu da se odigraju vrlo brzo i mi smo otvoreni za sve mogućnosti.

Podsetimo da je 32-godišnji golgeter dres poljskog velikana nosio u periodu između 2015. i 2017. godine, a u Grčkoj se istakao braneći boje PAOK-a koji je njegovom prodajom Al Itihadu inkarisao deset miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading