Milko Đurovski zagrmeo: Pakujte kofere, pa idite iz Partizana!

Autor:

Sport

02.08.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende crno-belih pričale o rasulu u Humskoj.

Milko Đurovski zagrmeo: Pakujte kofere, pa idite iz Partizana!

Foto: Starsport

Ilija Stolica i Ivica Iliev

Zašto ćute legende Partizana na sve što se dešava u fudbalskom klubu, upitao je predsednik košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović. I zaista, asovi crno-belih povukli su se u ilegalu i s velike distance prate dešavanja u Humskoj ili im se sve toliko smučilo da uopšte ne znaju šta im se dešava u voljenom klubu ili nemaju dovoljno informacija. U to se uverio i portal Republika.

KO JE KOGA DOVEO

U rasulo u Partizanu najviše je upućen Milko Đurovski, koji iz Slovenije usputno prati dešavanja u Beogradu. Zna da su crno-beli u četiri kola Superlige prokockali sedam bodova, a sportski direktor Ivica Iliev otišao. Bivši napadač se zapitao šta je s odgovornošću onih koji su doveli Ilieva, predsednika Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazuru, ali i trenera Iliju Stolicu.

- Iskreno, malo pratim dešavanja u Partizanu. Iliev očigledno oseća krivicu jer je on doveo Stolicu. Međutim, šta je s predsednikom i direktorom koji su njega doveli? Gde je njihova odgovornost? Valjda ako nešto ne ide, treba da glavni spakuju kofere i odu. Je l' se zapitaju zašto niko nije hteo da dođe i radi s njima u Partizanu. Nekada je bila čast kad te pozovu Partizan i Crvena zvezda, dođeš i ne pitaš koliko ćeš zarađivati. Je l' se zapita neko zašto je toliko trenera izmenjano poslednjih godina, a rezultata nema? To su sve pitanja za čelnike kluba - poručio je Đurovski za naš portal.

Republika

Foto: youtube.com/Nebojsa Petrovic

Milko Đurovski

POZDRAV IZ MOSTARA

Za razliku od Milka, Ivan Ćurković, proslavljeni golman i istaknuti čelnik kluba, distancirao se od Partizana.

- U Mostaru sam s porodicom, to me ne zanima. Nemam dovoljno informacija šta se dešava u Partizanu, pa ne mogu da zauzmem stav. Škakljivo je sve što se dešava, treba ući u detalje, a ja ih ne znam - rekao nam je kratko Ćurković.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Ćurković

Dževad Prekazi nekada je pratio dešavanja u Partizanu, ali ova sadašnja ga ne zanimaju.

- Iskreno, ne pratim Partizan i srpski fudbal u poslednje vreme. To me ne zanima. Otišao sam, žena mi se razbolela... Uz veliku bol ne gledam i ne slušam šta se dešava u Partizanu - bilo je sve što je Prekazi imao da kaže na temu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading