PROVOKACIJA HRVATA! Golman Gzire NAPAO Nišlije: Nismo znali da li je NAMERNO nestalo struje, pokazali smo muda (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

29.07.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog u četvrtak su doživeli bruku pošto su posle dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija izbačeni od poluamatera sa Malte.

PROVOKACIJA HRVATA! Golman Gzire NAPAO Nišlije: Nismo znali da li je NAMERNO nestalo struje, pokazali smo muda (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Niša u četvrtak su doživelu bruku pošto su posle dvomeča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija izbačeni od poluamatera, fudbalera Gzire sa Malte.

Izabranici Tomislava Sivića sa ostrva su se vratili sa remijem od 2:2, dok je na Čairu pred 10.000 gledalaca bilo 2:2 u regularnom toku, a potom 3:3 posle produžetaka. 

Republika

Foto: Starsport

Tomislav Sivič

Na kraju, odlučili su penali gde su gosti bili uspešniji sa 3:1, a domaćin je promašio tri udarca sa ble tačke.

O svemu što se dešavalo u Nišu, govorio je i hrvatski internacionalac Darijan Radelić Žarkov (30), golman Gzire.

Bio sam uveren da ćemo u regularnom delu rešiti utakmicu u svoju korist, ali smo primili još jedan nesrećan gol. Međutim, verovali smo do kraja, moglo se videti na momcima da svi veruju - rekao je posle meča Radelić Žarkov za Jutarnji.hr.

Duel je bio prekinut na kratko zbog nestanka struje, prvo na jednom, a potom i na drugom reflektoru.

- Bili smo skoro 10 minuta bez struje. Nismo znali da li se to dogodilo namerno ili je zaista reč o kvaru, ali smo se dogovorili da nema odustajanja, da idemo do zadnje sekunde - istakao je golman.

Republika

Foto: Republika.rs

Pokvaren reflektor na Čairu

Kada govorimo o jedanaestercima, odlučio je neprecizan šut Save Petrovia, odnosno odbrana iskusnog čuvara mreže.

- Govorili smo jedni drugima ‘ovo je sad na našoj strani‘, proradio je taj sportski inat. Njihov kapiten dao mi je gol iz penala u prvom produžetku, stvarno je realizovao fantastično. No, u raspucavanju je bio prvi i pogodio je prečku. Bilo je stvarno svega, ali smo na kraju jako srećni i jako ponosni. Velika je to stvar za malteški fudbal, jer su uz nas prošla još dva kluba, dakle tri kluba s Malte igraju 3. kolo evropskih kvalifikacija. Sad idemo na Volfsberger i ne bojimo se nikog. Idemo sa punim respektom, ali isto tako znamo i svoje mogućnosti, znamo naše kvalitete - najavljuje Darijan.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Radničkog i Gzire u Nišu

Imao je Zagrepčanin poruku za kraj...

- Iskreno, svi smo junaci. Mislim da je cela ekipa dala svoj doprinos i ne želim sebe stavljati na prvo mesto. Samo ekipa, svi smo ‘poginuli‘, pogotovo nakon prvog dana kad su nas stavili da treniramo na veštačku travu na kakvoj se kod nas u Zagrebu doslovno ne igraju ni termini. Ušli su podcenjivački, bilo je sve vreme da će se Gzira proći, da se mora proći. Međutim, Gzira je pokazala itekakva ‘muda‘, i da nismo protivnik s kojim se može tako odnositi  – zaključio je Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading