ŠOK I SENZACIJA U NIŠU: Radnički promašio TRI PENALA, Gzira otišla dalje pred 10.000 gledalaca na Čairu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

28.07.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Meraklije" triput vodile, Maltežani izborili produžetke u 12. minutu nadoknade vremena, a potom bili uspešniji u izvođenju jedanaesteraca i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

ŠOK I SENZACIJA U NIŠU: Radnički promašio TRI PENALA, Gzira otišla dalje pred 10.000 gledalaca na Čairu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Detalj sa meča Radnički Niš - Gzira

Fudbaleri malteške Gzire izbacili su Radnički u Nišu sa 3:1 posle boljeg izvođenja penala, dok je u regularnom toku bilo 2:2, a u produžecima smo videli po gol na obe strane u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Podsetimo, u prvom meču odigranom na stadionu "Sentenari" bilo je 2:2.

"Meraklije" su povele u 15. minutu pogotkom štopera Antona Tolordave, ali su gosti bukvalno u sledećem napadu izjednačili preko Džefersona.

Momenat koji je razgalio 10.000 gledalaca na Čairu dogodio se u 77. minutu kada je Savo Petrov napravio lažnjak u šesnaestercu, ali je nekako uspeo da se izbori za šut i pogodi mrežu gostiju.

Samo minut kasnije usledio je prekid pošto se ugasio prvo jedan, a potom se isti popravio, ali se pokvario drugi reflektor.

Republika

Foto: Republika.rs

Pogled na tribinu sa Meraklijama

Posle osam minuta prekida, utakmica je nastavljena, a hladan tuš od strane Maltežana usledio je u 12. minutu nadoknade, kada je Džeferson ponovo matirao Dujmovića i odveo duel u produžetke.

Radnički je preuzeo inicijativu u prvom produžetku, a gol za treće vođstvo na susretu postigao je Aleksandar Pejović iz penala u 102. minutu.

Gzira je izborila penale u 116. minutu kada je Samuraj prevario kompletnu odbranu i poslao loptu od stative za izjednačenje.

Usledili su penali u kojima su Nišlije promašile tri penala, a malteški klub je pogodio tri šuta i slavio sa 3:1.

 

 

Gzira će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv austrijskog Volfsbergera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading