POSLE 10 GODINA: Aleks Ferguson ponovo u fotelji Mančester junajteda! (FOTO)

Autor:

Sport

29.07.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni škotski trener je na klupi "crvenih đavola" osvojio 38 trofeja.

POSLE 10 GODINA: Aleks Ferguson ponovo u fotelji Mančester junajteda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Aleks Ferguson

Ser Aleks Ferguson (80) ponovo u Mančester junajtedu! Ričard Arnold, izvršni direktor "crvenih đavola" pozvao je čuvenog Fergija u klupske prostorice po savet.

Funkcioner engleskog velikana sa Old Traforda formirao je klupsko telo u koje je pozvao i proslavljenog čelnika kluba sa Ostrva Dejvida Gila, bivšeg kapitena Brajana Robsona i aktuelnog direktora Džona Murtoka.

 

 

- Na taj način, Ferguson će imati veći uticaj na Old Trafordu nego u bilo kom trenutku od svog odlaska sa mesta menadžera prvog tima, u leto 2013. godine - objavio je Dejli Mejl.

Legendarni Škot je odlično reagovao na ideju da ima uticaj u timu u kojem je od 6. novembra 1986. do 19. maja 2013. godine osvojio 38 trofeja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleks Ferguson

Podsetimo, Ser Aleks Ferguson je na klupi Mančester junajteda sedeo na 1.500 utakmica ostvario 895 pobeda, uz 338 remija i 267 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading