ODRIČE SE 22.000.000 EVRA! Ronaldo tražio RASKID UGOVORA od Mančester junajteda!

Autor:

Sport

28.07.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano želi da igra u Ligi šampiona naredne sezone, a to sa "crvenim đavolima" nije moguće, pošto su se izborili "samo" za Ligu Evrope.

ODRIČE SE 22.000.000 EVRA! Ronaldo tražio RASKID UGOVORA od Mančester junajteda!

Foto: Tanjug/AP

Dolazak Kristijana Ronalda na sastanak u trening centar Mančester junajteda

Kristijano Ronaldo propustio je pripreme Mančester junajteda u Tajlandu iz kako je rečeno porodičnih razloga.

Ipak, mediji širom sveta smatraju da je sve bila samo igra Portugalca kako bi pronašao novi klub jer želi da igra u Ligi šampiona, a ne u Ligi Evrope sa "crvenim đavolima".

Kapiten "navigatora" u toku nedelje je zajedno sa svojim menadžerom Žoržom Mendešom, trenerom Erikom ten Hagom i upravom engleskog velikana imao sastanak u trening centru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Britanski "Dejli Mejl" prenosi da je nekadašnji as Sportinga, Real Madrida i Juventusa tražio od kluba da ga otpusti!

Ronaldo želi raskid saradnje i spreman je da se odrekne bogate plate od neverovatnih 430.000 evra nedeljno ili kada to pretvorimo u godišnja primanja, iznosi 22.000.000.

 

 

I dalje nema informacija kako su u Junajtedu reagovali na zahtev svog napadača koji je zanimljivo u utakmici zatvorenog tipa protiv Vreksama postigao gol u pobedi od 4:1.

Podsetimo, Kristijano se "nudio" Real i Atletiko Madridu, Barseloni, Bajernu i Čelsiju i svi su ga odbili, dok "lavovi" iz Lisabona nisu mogli da priušte finansije da ga dovedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading