ČUKA SIJA EVROPSKIM SJAJEM: "Brđani" novim POKEROM najavili SPEKTAKL protiv Tventea! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.07.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički rutinski overio plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

ČUKA SIJA EVROPSKIM SJAJEM: "Brđani" novim POKEROM najavili SPEKTAKL protiv Tventea! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog slave gol protiv Luksemburžana

Fudbaleri Čukaričkog prikazali su još jednu briljantnu evropsku partiju. Crno-beli su bez ikakvih problema deklasirali Rasing Union u 2. rundi kvalifikacija za Ligu konferencija rezultatom 4:0 (2:0).

Prvi meč, odigran u Luksemburgu, srpski predstavnik je rešio u svoju korist sa ubedljivih 4:1, a revanšu na Banovom brdu prisustvovalo je oko dve i po hiljade gledalaca.

Što se tiče revanša, pitanje prolaza dalje rešeno je već nakon prvog dela igre. Dvostruki strelac bio je as iz Gambije Mohamed Badamosi, koji je mrežu gostiju tresao u 39. i 41. minutu.

Čuka je nastavila sa paljbom i u drugom poluvremenu, a precizan je najpre bio bivši igrač Partizana Đorđe Ivanović u 52, da bi 20-ak minuta kasnije pogodio i Mihajlo Spasojević.

Čukarički je "osvetlao obraz" srpskog fudbala na startu evropske odiseje, a u borbi za plasman u plej-of najmlađeg evro-takmičenja imače renomiranog protivnika iz Holandije, ekipu Tventea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading