KO SE OPUSTI, TEŠKO NJEMU: Čukarički odigrao POKER u Luksemburgu, a Kerkez poziva na OPREZ i OZBILJNOST!

Autor:

Sport

21.07.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener beogradskog tima analizirao pobedu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

KO SE OPUSTI, TEŠKO NJEMU: Čukarički odigrao POKER u Luksemburgu, a Kerkez poziva na OPREZ i OZBILJNOST!

Foto: Starsport

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez

Fudbaleri Čukaričkog rutinski su savladali Rasing Union u Luksemburgu (4:1), a zadovoljstvo viđenim izrazio je i trener "brđana" Dušan Kerkez.

- Vrlo bitna pobeda. Moram da čestitam svim igračima, ne mogu da kažem na odličnoj utakmici, ali utakmici kakvu je trebalo da odigramo. Naročito mislim na rezultat. Neke taktičke propuste iz prvog dela smo sredili u nastavku. Videli ste u prvom delu da ekipa Rasinga nije bezopasna. Drago mi je da su neki igrači počeli da slušaju i da postižu golove. Kako utakmice dolaze, igraćemo sve bolje - izjavio je Kerkez.

Strateg Čuke je podvukao da njegovi izabranici "nemaju pravo na opuštanje" uoči revanša koji je na programu za sedam dana.

- Igrači su me dobro upoznali za ovo vreme koje sam u klubu i ko god se opusti neće se dobro porvesti. Ako hoće da napreduju, svaki dan moraju da budu na 100 procenata mogućnosti. Stariji moraju da budu primer mlađima. Nemamo vremena da se opustimo. Voleo bih duže da ostanemo u ovakvom ritmu.

Čukarički je na startu takmičenja u Superligi Srbije deklasiran od TSC-a, ali je preokret na mentalnom planu usledio nakon pobede u Novom Pazaru (2:1).

Nama je psiha bila problem posle prve utakmice. Novi Pazar je bio izuzetno važan da ne bismo počeli da razmišljamo da li je dobro ili nije ono što radimo. Da počnemo da verujemo u svoj kvalitet. Raduju me četiri gola. Međutim, svaku utakmicu se dešava da nismo koncentrisani, ali vidim da i taj segment ide najbolje i da smanjujemo greške. Bilo je nekoliko slučajeva - a znali smo da su dobri na prekidu – kada nismo smeli da pravimo glupe faulove. Sve je to stvar vežbe. I nadam se da ćemo i to doveseti do perfekcije. Ako išta u fudbalu može da bude perfektno - zaključio je Kerkez.

Inače, susret u Luksemburgu ostaće upamćen po fenomenalnom golu veziste srpskog predstavnika Srđana Mijailovića, koji je savladao golmana domaćeg tima razornim udarcem sa preko 30 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading