VOZAČ KORSE IMAO 1.20 PROMILA ALKOHOLA U SEBI! Detalji saobraćajke kod Hipodroma: prešao na suprotnu stranu i izazvao jeziv udes

Autor: Republika

Hronika

21.07.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30).

VOZAČ KORSE IMAO 1.20 PROMILA ALKOHOLA U SEBI! Detalji saobraćajke kod Hipodroma: prešao na suprotnu stranu i izazvao jeziv udes

Foto: Republika

Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u kontra smer i naleteo na "reno megan" koji je vozio U. Đ. (28).

Na "reno megan" je zatim naleteo automobil "seat leon", kojim je upravljao D. M. (41), a nakon toga i motocikl marke "kavasaki", koji je vozio NN muškarac i on je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda.

U nesreći je povređeno pet osoba. Putnici iz "renoa" L. Đ. (4) i N. Đ. (6) prevezeni su u Urgentni centar, kao i vozač "opel korse" Đ. Đ. i putnik N. M. (25). U Urgentni centar je prevezena i NN devojka stara oko 30 godina koja je bila na motoru.

Ekipa Telegrafa na mestu nesreće zatekla je telo koje je bilo nasred puta, kao i automobile od kojih je jedan bio iščukan sa strane i prevrnute haoube, a drugi, oko 50 metara dalje, potpuno je uništen.

Saobraćaj je obustavljen u oba smera.

Prema nezvaničnim podacima Telegrafa sa lica mesta jednom od vozača putničkih automobila koji su učestvovali u nesreći izmereno je 1,20 promila alkohola u krvi. On je navodno prešao u suprotnu traku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading