JEDVA JE ČEKAO DA MU VIDI LEĐA: Bivši as Partizana LIKUJE zbog ostavke Ilieva!

Autor:

Sport

27.07.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se putem društvenih mreža.

JEDVA JE ČEKAO DA MU VIDI LEĐA: Bivši as Partizana LIKUJE zbog ostavke Ilieva!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Ostavka Ivice Ilieva još jednom je uzburkala strasti u Humskoj, a svoje oduševljenje tim potezom izrazio je nekadašnji ofanzivni vezista Partizana Nikola Ninković.

Njihov "sukob" datira još iz 2018. godine, kada je Ninković bio na pragu povratka u Beograd, ali je taj posao stopirao tadašnji sportski direktor, pa je igrač završio u Askoliju.

On tada nije prozvao Ilieva, ali je bilo jasno da je upro prstom baš u njega.

- Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan - poručio je Ninković.

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen

Reakcija Ninkovića na ostavku Ilieva

Podsetimo da je Ninković minulu sezonu završio u dresi novosadskog Proletera, a trenutno je u potrazi za novim klubom kao slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading