OGLASIO SE: Iliev objasnio zbog čega je napustio Partizan!

Autor:

Sport

27.07.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan potvrdio informaciju.

OGLASIO SE: Iliev objasnio zbog čega je napustio Partizan!

Foto: Starsport

Ivica Iliev i zvanično više nije sportski direktor Partizana, potvrdili su crno-beli na svom zvaničnom sajtu.

On je u klubu iz Humske proveo sedam godina, a sada je odlučio da se povuče zbog neslaganja sa trenerom Ilijom Stolicom.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati. Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici.

Ostaje da se vidi ko će zameniti Ilieva na mestu sportskog direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading