DOMINACIJA IZ SENKE: Pavkov na korak do ČETVRTE magične BROJKE u karijeri (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

25.07.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je u dresu Crvene zvezde u novoj sezoni Mozzaret Superlige Srbije dao po gol Radničkom iz Niša i lučanskoj Mladosti, a dvaput je tresao mrežu Kolubare.

DOMINACIJA IZ SENKE: Pavkov na korak do ČETVRTE magične BROJKE u karijeri (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Slavlje Milana Pavkova posle gola u Lučanima

Milan Pavkov ima start sezone iz snova. Snažni napadač bio je strelac sva tri uvodna kola nove sezone u Mozzart Superligi Srbije pošto je dvaput pogodio protiv Kolubare, a po jednom protiv Radničkog iz Niša i Mladosti iz Lučana.

To mu je, inače, najefikasniji početak takmičarske godine otkad je u Crvenoj zvezdi, a već u narednoj rundi imaće novi imperativ da se upiše u strelce.

Naime, ukoliko savlada golmana Radnika na Marakani u petak od 21 čas, izjednačiće lični rekord po broju uzastopnih mečeva, u kojima je davao golove.

Dosad mu je tri puta polazilo za nogom da četiri utakmice zaredom postigne makar po gol, dvaput kao igrač niškog Radničkog i jednom u Crvenoj zvezdi.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov na utakmici protiv Kolubare

Milan Pavkov je upisao 147 nastupa u crvenom-belom dresu i dao 57 golova, uz 19 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading