Murinjo pravi drim-tim: Zvezda PSŽ-a stiže u Romu?

Autor: Tanjug

Sport

25.07.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as Liverpula pred selidbom u Rim.

Murinjo pravi drim-tim: Zvezda PSŽ-a stiže u Romu?

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Fudbaler Pari Sen Žermena i holandski reprezentativac Žoržinjo Vajnaldum želi da nastavi karijeru u Romi, prenose italijanski mediji.

Trener Rome Žoze Murinjo želi da ojača igrački kadar uoči početka nove sezone, pošto su u Rim do sada stigli Nemanja Matić, Mile Svilar, Zeki Čelik i Paulo Dibala.

Italijanski mediji prenose da je Vajnaldum na pragu Rome, a transfer bi mogao uskoro da bude realizovan. Holanđanin je posle samo jedne sezone odlučio da napusti Pari Sen Žermen, pošto je sa čelnicima francuskog šampiona dogovorio rastanak.

Ostalo je samo da se utvrdi da li će Vajnaldum otići na pozajmicu ili će u pitanju biti otkup ugovora od strane drugog kluba. Italijanski mediji navode da je u pregovore sa šampionom Francuske direktno uključen i predsednik Rome Dan Fridkin.

Vajnaldum (31) je u PSŽ stigao prošle godine iz Liverpula, a sa "svecima" ima ugovor do 2024. On je pre Liverpula igrao za Njukasl, PSV i Fejenord.

Holandski fudbaler je prošle sezone u dresu "svetaca" odigrao 38 mečeva i postigao je tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading