POTPREDSEDNIK UEFA UDARIO PO VLAHOVIĆU: Kada vidim Dušana kako igra... ON bi bio bolji NAPADAČ! (FOTO)

Autor:

Sport

23.07.2022

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin na meti kritika u Italiji!

POTPREDSEDNIK UEFA UDARIO PO VLAHOVIĆU: Kada vidim Dušana kako igra... ON bi bio bolji NAPADAČ! (FOTO)

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović (22) je zimus pojačao Juventus u transferu vrednom 85.000.000 evra iz Fiorentine i na 21 utakmici postigao devet golova u svim takmičenjima.

Računajući i prvi deo sezone u Firenci (24 nastupa/20 pogodaka), dolazimo do brojke od 29 golova na 45 utakmica.

Ipak, Zbignjev Bonjek (66), nekadašnji ofanzivac Rome i Juventusa i reprezentacije Poljske smatra da Nikolo Zaniolo (23), krilni fudbaler "vučice" ima bolji potencijal od Srbina na poziciji špica.

Aktuelni potpredsednik UEFA smatra da bi Žoze Murinjo, trener "đalorosa" trebalo da promeni poziciji momku koji je prošle sezone svojim golom srušio Fejnord i doneo trofej Lige konferencija u Rim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikolo Zaniolo

Zaniolo ima neverovatan potencijal. Da pitate ljude na kojoj poziciji igra, dobili biste različite odgovore. Zna da čuva loptu, snažan je, ume da se izbori sa defanzivcima, dobar je i u vazduhu, ima dobar šut. Zato stalno kažem - kada vidim Vlahovića kako igra, uveren sam da bi Zaniolo pokazao to isto. Verovatno čak i bolje da igra kao napadač - poručio je Bonjek u razgovoru za za italijanske medije.

Kada govorimo o statistici ljubimca navijača Rome, on je prošle sezone upisao 42 nastupa, osam pogodaka i devet asistencija.

 

 

Veliki problem povremenog reprezentativca "azura" su povrede, pošto je do sada bio van terena skoro dve godine zbog dve teške povrede ligamenata kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading