RUSIJU NIKO NE MOŽE DA OBUZDA - Pobedili su Zapad na TRI FRONTA!

Autor:

Svet

23.07.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skot Riter, bivši američki obaveštajac, tvrdi da je Rusija uspela da ostvari političku, ekonomsku i vojnu pobedu nad Zapadom.

RUSIJU NIKO NE MOŽE DA OBUZDA - Pobedili su Zapad na TRI FRONTA!

Foto: Tanjug/AP/google maps

Vladimir Putin

Bivši američki obaveštajac Skot Riter, u svom intervjuu na Jutjub kanalu "Džadžing fridom", govorilo je o nadmoći koju je Rusija formirala i da je teško da će iko moći da ih zaustavi u svom osmišljenom cilju. 

- Rusija pobeđuje na svim frontovima. Vojno – na bojnom polju, na političkom – samo treba pogledati kolaps političkog poretka u Evropi i pad Bajdenove administracije u SAD koji je u toku i na ekonomskom – Rusija je promenila pravila igre, sankcije kao bumerang udaraju po Zapadu - tvrdi Riter.

Kako ističe američki obaveštajac, Rusiju ništa ne može da spreči da ide napred u sva tri pravca. 

Foto: Facebook/printscreen

Ukrajina

Riter je takođe konstatovao da su isporuke američkog oružja Kijevu neefikasne i ocenio da će američke Oružane snage uskoro iscrpiti sve svoje zalihe.

U svetlu specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, SAD i NATO saveznici nastavljaju da pumpaju Ukrajinu oružjem, izdvajajući u te svrhe desetine milijardi dolara. Moskva je više puta upozoravala da se na taj način sukob samo produžava, dok strano oružje u Ukrajini postaje legitimna meta za ruske Vazdušno-kosmičke snage, prenose Novosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rusko

23.07.2022 18:52

Pobedićete Rusiju isto kao što ste sleteli na Mesec