POPUT LAMPARDA! Dogovorili se za PET MINUTA: Srbin otkrio kako ga je Murinjo doveo u Rim!

Autor:

Sport

22.07.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije časio ni časa.

POPUT LAMPARDA! Dogovorili se za PET MINUTA: Srbin otkrio kako ga je Murinjo doveo u Rim!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo i Frenk Lampard

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo i srpski vezista Nemanja Matić imaju sjajan odnos koji je kumovao dolaskom Srbina u Romu. Matić je ovog leta stigao na "Olimpiko" kao slobodan igrač, a, kako kaže, poziv Posebnog prihvatio je "za pet minuta".

Od Matića, više mečeva pod Murinjovom palicom odigrao je samo proslavljeni veznjak Čelsija Frenk Lampard.

- Posle Franka Lamparda, ja sam vezni igrač koji je odigrao najviše utakmica kod Murinja. Ubedio me je za manje od pet minuta da pređem u Romu. Kada sam otišao iz Junajteda pozvao me je i odmah sam pristao - počeo je Matić za "Mesađero", a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Murinjo ga ekspresno ubedio da dođe u Romu

On ima nešto dodatno što vas motiviše i što vas pokreće. Nikada nisam video da je zadovoljan, kad pobedi on već razmišlja o sledećoj utakmici. On je prvi gladan uspeha.

Argentinac Paolo Dibala takođe se pridružio "vučici" bez obeštećenja, a bivši as Čelsija i Mančester junajteda u njemu vidi ogromno pojačanje.

On će doneti dodatni kvalitet potreban da napredujemo. Igrao sam protiv njega i znam koliko je to teško. Podseća me na Huana Matu iz najboljih dana, Matu koji je osvojio svetsko i evropsko prvenstvo sa Španijom - zaključio je 33-godišnji Ubljanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading