Divne reči Darka Pančeva: Legendarni golgeter Crvene zvezde čestitao Srpskom telegrafu 2000. jubilarni broj! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.07.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom 2000. primerka uglednog domaćeg lista "Srpski telegraf", čestitke na adresu naše redakcije stižu sa svih strana.

Divne reči Darka Pančeva: Legendarni golgeter Crvene zvezde čestitao Srpskom telegrafu 2000. jubilarni broj! (VIDEO)

Foto: BSS

Darko Pančev

Legendarni napadač Crvene zvezde, golgeter posebnog kova i istančanog poteza Darko Pančev, u video poruci čestitao je našem listu na ovom predivnom jubileju:

- 2000. broj dnevnog lista "Srpski telegraf" iz Beograd. Veoma lep jubilej, čestitam vam i želim da i dalje informišete narod kako to i dolikuje vašem listu - rekao je Pančev.

Prvi primerak našeg lista izašao je 24. marta 2016. godine. Štampan je u tiražu od čak 250.000 primeraka i dobijao se besplatno na kioscima čime smo još jednom dokazali da nam je istina ispred svakog materijalnog dobra. 

Foto: printscreen/TVPink

Saša Milovanović - direktor dnevnih novina Srpski telegraf

"Srpski telegraf" pokrenut je simbolično na godišnjicu početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije (SRJ) 1999. godine, od strane dugogodišnjih profesionalnih novinara Milana Lađevića i Saše Milovanović.

Foto: ST/P.Divac

Milan Lađević - izvršni direktor Medijske mreže

Nastojaćemo da i u budućnosti informišemo čitaoce u Srbiji pravovremeno i pre svega istinito, kako to i dolikuje pravim profesionalcima od kojih je i satkana naša redakcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading