Zvezda pronašla špica! "Mali kalibar Juventusa" na Marakani?

Autor:

Sport

20.07.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli žele bivšeg napadača slavnog tima iz Torina.

Zvezda pronašla špica! "Mali kalibar Juventusa" na Marakani?

Foto: Printscreen/Youtube/Ilustracija

Prema pisanju italijanskog "Tuto Merkata", senegalski fudbaler Mamadu Kale Sane, nova je meta Crvene zvezde u tekućem letnjem prelaznom roku.

Sane (21) se nedavno vratio sa pozajmice u Grashopersu, gde je ostavio dobar utisak i postigao 10 golova na 25 utakmica, ali Švajcarci nisu bili spremni da plate obeštećenje za njega.

Sa druge strane belgijski Leven je navodno već kaparisao Sanea, međutim u celu priča je uskočila Crvena zvezda kako prenose italijanski mediji. Spominje se i cifra od 2.500.000 evra koliko i vredi obeštećenje za Sanea, a Crvena zvezda je nedavno istakla da je spremna da za novog špica izdvoji i do tri miliona evra.

Sane je rođen u Dakaru, ali je igrački sazrevao u Italiji. O njegovom potencijalu govori i činjenica da ga je 2018. godine u svoj omladinski pogon doveo slavni Juventus. Igrao je dve sezone za Primaveru i postigao 10 golova na 31 utakmici za mladi tim Stare dame, a onda ga je u leto 2020. godine Bazel doveo u svoje redove za obeštećenje od čak 4.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading