Kidnapovani fudbaleri o fantomkama i džipovima: Nigde nismo ovo videli (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KMF Novi Sad snimio video kako dovodi Slobodana Rajčevića i Nikolu Matijevića tako što ih otima na ulici, pa, kao, traže otkup

Kidnapovani fudbaleri o fantomkama i džipovima: Nigde nismo ovo videli (VIDEO/FOTO)

Foto: Instagram.com/kmfnovisad

Slobodan Rajčević i Nikola Matijević sa dresovima KFM Novi Sad

Kapa dole za KMF Novi Sad kada je u pitanju promocija igrača. Navikli smo da gledamo kako ekipe predstavljaju fudbalere slikajući ih s dresom i kako malo pimpuju na stadionu, a novajlija u elitnom rangu domaćeg futsala je to uradio na originalan način i kidnapovao svoja dva pojačanja i majstore futsala Slobodana Rajčevića i Nikolu Matijevića.

DETALJNO ISPLANIRANO

Naime, Novosađani su snimili video kao u akcionim filmovima u kojem je otmica do tančina isplanirana i realizovana, što su i uvodne scene.

Kadrovi se potom sele u Zrenjanin, gde Slobodan Boba Rajčević u rodnom gradu čeka autobus. Iznenada, ispred njega se zaustavljaju dva zatamnjena džipa, iz kojih istrčavaju otmičari s fantomkama, ubacuju ga u vozilo i odvode u nepoznatom pravcu.

 

 

Ista sudbina nedugo zatim zadesila je i Matijevića u Loznici, gde je za istoimeni klub igrao mali fudbal.

Njih dvojica odvedena su u prostorije KMF Novi Sad, gde se vide trofeji, dok su "naterani" da poziraju s otmičarima koji imaju fantomke, kao što smo imali prilike da vidimo u akcionim filmovima.

Republika

Foto: Instagram.com/kmfnovisad

Detalj kada je kidnapovan Slobodan Rajčević

U jednom trenutku otmičari ih ćuškaju da bi se nasmejali dok poziraju sa svojim novim dresovima.

Koliko je bilo uzbudljivo na snimanju, za Republiku potvrdili su i sami igrači.

- Mislim da smo moju scenu kako me otimaju snimali 25 puta. Uvek je nešto kasnilo, bilo da neko ne čuje "akcija", bilo da dron ne snimi. Jedino su otmičari delovali kao profesionalci, kao da im nije prvi put - rekao je Boba.

Republika

Foto: Instagram.com/kmfnovisad

Slobodan Rajčević

DOBRA REKLAMA

Nešto lakši posao je imao Nikola jer je on snimao drugi, pa je znao šta ga čeka.

- Nigde nisam video ovakvo predstavljanje, ovakva promocija je potrebna futsalu. Momci su stvarno izgledali kao da imaju iskustva. Doduše, trebalo im je vremena da Bobu dobro "spakuju", trebalo je tolikog čoveka saviti i ubaciti u kola. Meni je bilo lakše - dodao je Matijević.

Republika

Foto: Instagram.com/kmfnovisad

Nikola Matijević

Da snimanje umalo nije krenulo po zlu, kaže sportski direktor kluba Željko Malinić.

- Džipove smo pozajmili, a četiri centimetra nas je delilo da se slupaju i naprave štetu od 30.000 evra. Prvi je ukočio gotovo u mestu, a drugi ga umalo nije udario. Sva sreća, to se nije desilo, inače bismo imali baš skupu promociju - rekao nam je Malinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading