Jubilej: Dejan Stanković stigao do 100. pobede na klupi Crvene zvezde!

Autor:

Sport

17.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i drugi ubedljiv trijumf na startu nove sezone. Na stadionu "Rajko Mitić" crveno-beli su torpedovali lazarevačku Kolubaru, ali pored trijumfa ovaj meč ulazi u klupske anale kao meč u kojem se u klupsku istoriju upisao trener aktuelnog srpskog šampiona.

Jubilej: Dejan Stanković stigao do 100. pobede na klupi Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Trenerska karijera Dejana Stankovića krupnim koracima preti da nadmaši igračku, koja je bila takva da je reč o jednom od najboljih fudbalera koje je Srbija imala u istoriji, a razlog više za to je činjenica da je u meču sa Kolubarom (5:0), popularni "Mister" upisao 100. pobedu na crveno-beloj klupi.

Stanković je na 125 mečeva ostvario 100 pobeda, 16 remija i devet poraza uz gol-razliku 320:82. Dakle, Crvena zvezda kada je sa klupe predvodi Dejan Stanković postiže više od 2.5 golova, a prima manje od jednog u proseku.

Foto: Starsport

Dejan Stanković tokom proslave prošlosezonske titule

 

Najubedljivija pobeda bila je protiv Novog Pazara rezultatom 8:0, a od 21. decembra 2019. godine do danas padali su Gent, Braga, Kluž, Ludogorec, Večiti rival Partizan više puta, a umalo i Rendžers i Milan u utakmicama koje su jedne od najbolje odigranih u novijoj istoriji kada je reč o Zvezdi.

Treba napomenuti da je Dejan Stanković krajem prethodne sezone produžio ugovor sa crveno-belima do leta 2025. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading