FSS raspisao izbore na svim nivoima - sve će biti gotovo do 31. oktobra!

Autor:

Sport

15.07.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori na svim nivoima u Fudbalskom savezu Srbije će trajati od 1. avgusta do 31. oktobra, saopšteno je posle sednice Izvršnog odbora FSS.

FSS raspisao izbore na svim nivoima - sve će biti gotovo do 31. oktobra!

Foto: Starsport

Sednica Izvršnog odbora FSS održana je danas u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi. Sednicom je predsedavao zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu FŠ navedeno je da je doneta odluka o rokovima za sprovođenje izbora na svim nivoima u nacionalnom Savezu.

- Izbori će trajati od 1. avgusta do 31. oktobra, dok će određeni izborni procesi početi već 18. jula. Izvršni odbor je uveo mere za primenu Statuta u Organizaciji fudbalskih sudija FŠ i Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije. Formirani su Privremeni organi rukovođenja u ovim institucijama, čiji će primarni cilj biti da usklade propise i sprovedu izbore - navodi se u saopštenju FSS.

Na čelu Privremenog organa Sudijske organizacije biće nekadašnji arbitar Dejan Delević, a članovi su Branko Pavlović (FS Vojvodine), Marko Popović (FS Beograda), Dejan Dimitrijević (FS Regiona zapadne Srbije) i Miloš Gagić (FS Regiona istočne Srbije).

- Predsednik Privremenog organa za rukovođenje FS Regiona istočne Srbije biće Zoran Ignjatović, potpredsednik Vladan Gašić, a članovi su Miloš Mitrović, Ivan Nikolić i Hadži-Ivan Ðorđević. Imenovana je i nova Takmičarska komisija kojom će rukovoditi Igor Uljarević (predsednik FS KiM) u ulozi predsednika, dok su članovi komisije Rade Popović, Miroslav Stojanović, Miodrag Cvijić i Marko Osmajlić - dodaje se u saopštenju FŠ.

FSS uputio je finansijsku pomoć Fudbalskom savezu Regiona Kosova i Metohije za edukaciji deset najperspektivnijih trenera sa te teritorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading