TUGA U MOSKVI: Rusija u suzama zbog smrti poznatog fudbalera (29) - Spartak se oglasio DIRLJIVOM porukom!

Autor:

Sport

15.07.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest stiže iz Rusije.

TUGA U MOSKVI: Rusija u suzama zbog smrti poznatog fudbalera (29) - Spartak se oglasio DIRLJIVOM porukom!

Foto: Tanjug/AP

Stadion moskovskog Spartaka

Ruski fudbaler Aleksandar Kozlov iznenada je preminuo u 30. godini života od posledica srčanog udara.

Njemu se krvni ugrušak otkinuo tokom treninga amaterskog tima, što je prouzrokovalo infarkt, a kada je stiglo vozilo hitne pomoći, Kozlovu nije bilo spasa.

Tužna vest potresla je i Spartak iz Moskve, za koji je nastupao od 2010. do 2015. godine, gde je upisao 28 utakmica i postigao jedan gol! Nesrećni momak je igrao sa nekadašnjim klubom i u Evropi u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

 

 

Sve u crveno-belom je šokirala vest o smrti bivšeg napadača Spartaka Aleksandra Kozlova. Saša je imao samo 29 godina. Izražavamo najdublje saučešće porodici i prijateljima - stoji u saopštenju Spartaka iz Moskve.

Kozlov je bio izuzetno talentovan, a prošao je sve reprezentativne selekcije do mlade reprezentacije! Nikada nije dobio šansu da debituje za A tim. Koliko je bio perspektivan, govori podatak da je u Ligi šampiona debitovao sa 17 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading