TIM ZA POBEDE: Kladionica Soccerbet i FK Partizan nastavljaju zajedno!

Autor:

Sport

14.07.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugi niz godina Kladionica SOCCERBET stoji rame uz rame sa Fudbalskim klubom Partizan. Od prvog dana je ta saradnja na obostrano zadovoljstvo i radost.

TIM ZA POBEDE: Kladionica Soccerbet i FK Partizan nastavljaju zajedno!

Foto: fkpartizan

Soccerbet sponzor Partizana

Nadamo se da ćemo u narednom periodu ponosno stajati na vrhu, kao jedan od lidera regiona u priređivanju igara na sreću i kao jedan od najvećih klubova Balkana i Evrope. Ugovor o novoj saradnji potpisan je na naredne tri godine, do 1. jula 2025. godine.

U novu sezonu ulazimo zajedno i sa najvećim ambicijama – da Partizan osvoji sve u domaćim okvirima, a i da se u Evropi ponosno vije crno-bela zastava. Od ove sezone postoji i jedna novina, a to je da će na dresu ponosno stajati i ime Kladionice SOCCERBET. Kako u ligi i kupu, tako i na evropskim utakmicama koje će Partizan igrati.

Republika

Foto: fkpartizan

Soccerbet i Partizan nastavljaju zajedno

Verujemo da smo predodređeni jedni na druge. Naša društvena odgovornost je da pomognemo sportu i sportistima i zato smo ponosni i srećni što nastavljamo saradnju sa Fudbalskim klubom Partizan.

- SOCCERBET živi od sporta i za sport, a izuzetno mi je drago što pomažemo Fudbalskom klubu Partizan. Želimo da vidimo što više uspeha crno-belih ne samo u domaćim okvirima, već i na međunarodnoj sceni. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da produžimo sada već tradicionalnu saradnju sa Partizanom i zvanično pomognemo u ostvarivanju vrhunskih rezultata – poručio je Draženko Ruljić, direktor Kladionice SOCCERBET.

FK Partizan i Kladionica SOCCERBET nastavljaju zajedno, jer pravi igrači su uvek na pravom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading