Zvezda slavila u "tajnoj" utakmici 4:0, Stanković predstavio novog desnog beka! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2022

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pobedili trećeligaša Studentski grad golovima Rišaira Živkovića, Ibrahima Mustafe, Vladimira Lučića i El Fardu Bena.

Zvezda slavila u "tajnoj" utakmici 4:0, Stanković predstavio novog desnog beka! (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Ibrahim Mustafa, Rišairo Živković i Vladimir Lučić

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu je raskinuo ugovor sa Kristijanom Pićinijem, a istog dana odigrao je prijateljsku utakmicu protiv srpskoligaša Studentskog grada (treća liga).

Meč je trajao dva puta 30 minuta, a crveno-beli su na pomoćnom terenu Marakane pobedili 4:0 golovima Rišaira Živkovića, Ibrahima Mustafe, Vladimira Lučića i El Fardu Bena, koji se vratio sa Komora posle smrti bake, a imao je tu čast da bude kapiten na ovom susretu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

El Fardu Ben sa kapitenskom trakom

Dejan Stanković na teren je poslao igrače koji nisu imali veliku minutažu protiv Radničkog iz Niša (4:0) u prvom kolu Mozzart Superlige Srbije ili oni koji nisu bili u protokolu.

Pošto je povremeni reprezentativac Italije napustio vlasnika duple krune u srpskom fudbalu, ostalo je pitanje ko će uz Marka Gobeljića biti u konkurenciji na poziciji desnog beka.

 

 

Mladi stručnjak je protiv člana Srpske lige Beograd probao Nikolu Stankovića (18), bonus igrača i kako se može čuti, ostavio je odličan utisak.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nikola Stanković (levo) na utakmici protiv Studentskog grada

Prezimenjak šefa struke je po vokaciji vezista, ali videćemo da li će već u subotu protiv lazarevačke Kolubare u drugom kolu Mozzart Superlige Srbije na Marakani dobiti priliku na desnom boku ili će se od prvog minuta naći iskusniji Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading