ČEKAJUĆI TITULU OTIŠLI U PENZIJU - Partizanove legende ostale praznih šaka!

Autor:

Sport

08.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Ilić, Miroslav Vulićević i Bojan Ostojić, koji su bili deo poslednjeg šampionskog tima 2017, u međuvremenu završili karijere.

ČEKAJUĆI TITULU OTIŠLI U PENZIJU - Partizanove legende ostale praznih šaka!

Foto: Starsport

Šampionski tim Partizana iz sezone 2016/17

Ljudi kažu ko čeka, taj i dočeka, ali to nije slučaj za pojedine fudbalere Partizana! Crno-beli u subotu protiv Javora u Ivanjici (20.00, Arena sport premijum 1) kreću po titulu u Srbiji, koju su poslednji put osvojilo u sezoni 2016/2017, a interesantno je da su trojica asova iz te generacije završila karijeru, a da trofej nije ponovo stigao u Humsku.

Naime, nekadašnji kapiten crno-belih Saša Ilić, zatim desni bek Miroslav Vulićević i štoper Bojan Ostojić nisu dočekali novu titulu aktivno se baveći fudbalom.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić u dresu Partizana sa kapitenskom trakom

OSTALI PRAZNIH RUKU

Ilić je igračku karijeru završio 2019, kada su bili treći iza Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, pa je okačio kopačke o klin i nije dočekao 28. titulu crno-belih. Iste godine povukao se i bivši srpski reprezentativac Miroslav Vulićević.

Desni bek došao je u Partizan 2014. i bio je deo tima koji je pokorio domaće prvenstvo u sezoni 204/15. i 2016/17.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Vulićević u dresu Partizana sa kapitenskom trakom

Štoper Bojan Ostojić, koji je u Partizan došao 2016, bio je najbliži da vrati pehar u Humsku protekle sezone. Crno-beli su pod vođstvom Aleksandra Stanojevića imali prednost od pet bodova na polusezoni, ali na kraju ipak nisu uspeli da osvoje titulu.

On je u penziju otišao tokom nedavne rekonstrukcije tima, kada je za trenera došao Ilija Stolica.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Ostojić u dresu Partizana

NEMA GARANCIJA

Upravo će Stolica večeras debitovati u zvaničnom meču u Ivanjici. On se nada da njegovi izabranici mogu da prekinu dominaciju Zvezde ove sezone.

- Ne slažem se da je Zvezda šampion i pre početka sezone. Nije dobro da se tako razmišlja. Mi smo ovde da se bavimo sobom, da gledamo samo sebe, da se borimo u svakom trenutku za regularnost jer je to osnovna stvar. Ići ćemo korak po korak, sada nam je Javor najvažniji. Dobro poznajem trenera tima iz Ivanjice Igora Bondžulića i veoma ga cenim - rekao je Stolica.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica, trener Partizana

Svi treneri posle slavlja ostali bez posla

Marko Nikolić, trener koji je poslednji doneo titulu Partizanu u sezoni 2016/17, trenutno je bez angažmana i, kako kaže, prijaće mu da se konačno odmori.

Ista situacija je i s ostalim stratezima, koji su u Humskoj bili od tada do danas. Miroslav Đukić je posle crno-belih radio samo još u Sportingu, s kojim se rastao pre dve godine, dok Zoran Mirković posle Partizana nije imao drugi posao.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Savo Milošević je posle Humske bio u Olimpiji, gde je dobio otkaz u oktobru i nema angažman, a posao još nema ni Aleksandar Stanojević, koji je napustio crno-bele krajem maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading