Puklo: Zvezda ostala bez napadača ZBOG 4.500.000 evra!

Autor:

Sport

06.07.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crveno-beli nastavljaju potragu za pojačanjem uoči kvalifikacija za Ligu šampiona koje neće početi pre 2. avgusta.

Puklo: Zvezda ostala bez napadača ZBOG 4.500.000 evra!

Foto: Starsport

Ponovo najbolji - igrači Zvezde slave odbranu titule

Slovenački reprezentativac Andraž Šporar nalazi se na meti Crvene zvezde, ali šanse da on zaigra na "Marakani" nisu velike, prenosi "Telegraf".

Naime, Sporting iz Lisabona insistira na prevelikoj sumi novca, koja iznosi čak 4,5 miliona evra. Prvak Srbije bi tu svotu morao da uplati po isteku jednogodišnje pozajmice, kao obavezni otkup, a nije spreman da novog napadača plati preko tri miliona evropskih novčanica.

Slovenac je minulu sezonu proveo u Midlzbrou odigravši 35 utakmica, uz osam postignutih golova, a gde će igrati naredne još uvek se ne zna.

Podsetimo, naš najtrofejniji klub je do sada pojačanja na poziciji "devetke" tražio u Rusiji, ali su se pokušaju da angažuje Artjoma Dzjubu i Matea Kasijeru pokazali bezuspešnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading