Trese se "Marakana": Zvezda želi Keitu Baldea - bivši napadač Intera i Lacija STIŽE pred kvalifikacije za Ligu šampiona?

Autor:

Sport

02.07.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crveno-beli pronašli novog špica na Apeninima.

Trese se "Marakana": Zvezda želi Keitu Baldea - bivši napadač Intera i Lacija STIŽE pred kvalifikacije za Ligu šampiona?

Foto: Tanjug/AP

Keita Balde u dresu Lacija

Keita Balde, bivši napadač Intera i Lacija, nalazi se na meti Crvene zvezde, prenose beogradski mediji.

Senegalac je trenutno slobodan igrač, nakon što je završio epizodu na Sardiniji u dresu Kaljarija. Pažnju na sebe skrenuo je golovima na "Olimpiku", što mu je donelo unosan transfer u Monako vredan 30 miliona evra.

Ipak, od tada je karijera Afrikanca u slobodnom padu, pozajmljivan je Interu, Sampdoriji i naposletku novom članu Serije B.

Nema dileme da Keita Balde poseduje kvalitet i iskustvo koje bi pomoglo crveno-belima kako na domaćoj sceni, tako i tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, senegalski ofanzivac se nalazi u najboljim fudbalskim godinama (27), a dres sa nacionalnim grbom nosio je čak 40 puta, uz šest datih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Josef

03.07.2022 10:14

Nemoj vise da se trese, samo da se stabilizujemo, lepo se pozdravimo sa Picinijem (igrac manje kada pocinjemo sa njim) I popravimo igru.