Otac Ognjena Mudrinskog otkrio i drugu stranu skandala zbog koga svi razapinju negovog sina!

Autor:

Sport

01.07.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se slažete sa Radomirom?

Otac Ognjena Mudrinskog otkrio i drugu stranu skandala zbog koga svi razapinju negovog sina!

Foto: printscreen/Instagram/mudri_capri

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde Ognjen Mudrinski zgrozio je region kada je na Tviteru osvanuo snimak na kome on govorio kako će da "odere" svoj klub,Celje, za pare.

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. "Ajde, vidimo se brzo" - rekao je Mudrinski nekome, a taj razgovor je postao javan na njegovu žalost, pa mu je propao ugovor iz snova- rekao je Mudrinski.

 

 

Radomir, otac bivšeg napadača Crvene zvezde, u razgovoru za "Mozzartsport" otkrio je drugu stranu priče:

- Taj snimak je izašao na društvene mreže i možemo da ga komentarišemo na razne načine. Ali da ne ulazimo u to. Lično sam vodio pregovore sa direktorom Celja Valerijem u Srbobranu. I dogovorili smo sve uslove transfera. Međutim, kada smo otišli na potpis ugovora, odnosno završni čin pregovora, oni se prosto nisu držali dogovora. To se desilo pre tri sedmice, i tada je transfer pukao. Želeli su da izbegnu obaveze prema državi Sloveniji, odnosno da umanje porez. Tražili su od Ognjena da mu deo plate uplaćuju na račun, ostatak para preko firme u Dubaiju... Čuvam sve anekse ugovora koje su mi slali - rekao je Radoslav Mudrinski.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Mudrinski

- Imam kući decu, kako bi meni oni isplatili skoro 400.000 evra? Preko nekog Dubaija. Nisam hteo da dovodim sebe u situaciju da idem na robiju. Oni su hteli da plate minimalan porez na platu od 8.000 evra koji iznosi 320 evra. A ostatak novca meni da daju i tako prevere sistem. Nismo želeli da u tome učestvujemo. A i neko im je sigurno sugerisao da to ne rade, jer to je ozbiljna prevara.

- Mi smo insistirali da sve bude neto iznos i transparentno. Jer smo želeli da izbegnemo probleme. Mene ne zanima koliki je porez u Sloveniji. To nas ne interesuje. Oni su pristali da dovedu igrača, ali kada smo otišli tamo izašli su sa ludačkim predlogom. Tada je pukao transfer. Oni su želeli meni da isplate 436.000 evra, a potom ja da to dam Ognjenu. Pitam ih ovde i ovim putem: Da li ste vi normalni? - istakao je Radoslav Mudrinski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading