Goran Bunjevčević preminuo pre tačno četiri godine!

Autor:

Sport

28.06.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnjica smrti bivšeg fudbalera.

Goran Bunjevčević preminuo pre tačno četiri godine!

Foto: Starsport

Goran Bunjevčević

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac SR Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore, Goran Bunjevčević preminuo je na danšnji dan (28. jun) 2018. godine.

Da sećanje na popularnog Bunju ne izbledi, postarali su se na "Marakani", pošto je Zvezda na zvaničnom Tviter nalogu podsetila na njegovu smrt.

- Pre tačno četiri godine nas je napustio naš bivši fudbaler i kapiten Goran Bunjevčević. Nastupao je na preko 150 utakmica u crveno-belom dresu i ostavio neizbrisiv trag, a 2000. godine je bio proglašen i za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda. Neka mu je večna slava! - piše u objavi na oficijalnom Tviter nalogu Crvene zvezde.

Bunjevčević je igračku karijeru započeo u BASK-u, a potom je igrao za Grafičar, Rad, Crvenu zvezdu, Totenhem i Ado Den Hag.

Kasnije je bio sportski direktor Crvene zvezde, generalni direktor Zemuna, u izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, gde je kasnije postao i sportski direktor što je funkcija koju je obavljao do smrti.

Goranu Bunjevčeviću je između 19. i 20. maja 2018. godine pukla aneurizma i imao je izliv krvi u mozak, posle čega su mu se lekari više od mesec dana borili za život, a na kraju je preminuo 28. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading