Igita i Valderama nasmejani: Legende zajedno bodrile svoju zemlju sa tribina! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbija imala ogromnu podršku.

Igita i Valderama nasmejani: Legende zajedno bodrile svoju zemlju sa tribina! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Posle dva vezana Mundijala na kojima je reprezentacija Kolumbije ostvarivala zapažene rezultate (četvrtfinale 2014. i osmina finala 2018. godine), selekcija "Los Kafeterosa" se nije plasirala na planetarni šampionat u Kataru.

To znači da priliku na najvećoj smotri za poslednji ples neće imati vedete poput Radamela Falkaa, Huana Kvadrada, Davida Ospine i sasvim moguće 30-godišnjeg Hamesa Rodrigeza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Radamel Falkao i Hames Rodrigez

Ipak, pomenute zvezde nisu najveće ikone u istoriji kolumbijskog fudbala, daleko od toga. Ta mesta su rezervisana za legendarne Karlosa Valderamu i Renea Igitu.

Kada smo već kod tandema čupavaca, oni su na prethodnom Mundijalu koji je održan u Rusiji sa tribina bodrili reprezentaciju Kolumbije, a pre tačno četiri godine i četiri dana je nastala jedna kultna fotka.

Naime, u utakmici drugog kola grupne faze koju je Kolumbija sa 3:0 pobedila protiv Poljske, u loži su uslikani nasmejani Valderama i Igita, što su oduševljeni fanovi širom sveta delili na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading