Posle poraza od Kluža: Stolica otkrio šta ga zabrinjava!

Autor:

Sport

24.06.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu uspešno započeli pripreme.

Posle poraza od Kluža: Stolica otkrio šta ga zabrinjava!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ilija Stolica

Fudbaleri Partizana su u prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji doživeli poraz od Kluža, ali bez obzira na neuspeh, novi strateg crno-belih Ilija Stolica nije očajavao.

Ima mnogo stvari sa kojima mogu da budem zadovoljan, a posebno hrabrost koju su pokazivali u igri i ideju koju su tako brzo prihvatili. Mislim na način na koji su kontrolisali utakmicu protiv protivnika koji je šampion svoje zemlje, duže su zajedno, ovo im je treća utakmica već, a nama prva i način kako smo sa karakterom sa kojim smo postpupili i to raduje kao i momci koji su izdržali 90 minuta - istakao je šef struke vicešampiona Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Nastavio je u istom ritmu, ali otkrivši i šta ga zabrinjava.

- Tu je problem što zabrinjava što se igrači zamotavaju u led i nadam se da neće biti ništa ozbiljno, a morali smo da preuzmemo rizik i da sačekamo ostatak ekipe tako da komplikovano jeste, ali šta da radimo idemo dalje - poručio je Stolica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading