REPUBLIKA SAZNAJE! Posle skoro pune tri godine: Predsednik UEFA ponovo u Srbiji! Čeferina čeka topao doček u Staroj Pazovi!

Autor:

Sport

22.06.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek evropske kuće fudbala stiže u Beograd.

REPUBLIKA SAZNAJE! Posle skoro pune tri godine: Predsednik UEFA ponovo u Srbiji! Čeferina čeka topao doček u Staroj Pazovi!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin boraviće u Beogradu, a slovenačkog funkcionera dočekaće Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović, Stevan Dika Stojanović i Dragan Stojković Piksi.

Prvi čovek evropske kuće fudbala doći će u Beograd sa Zoranom Lakovićem, nekadašnjim generalnim sekretarom FSS, koji je direktor Nacionalnih asocijacija UEFA.

Povod Čeferinovog dolaska u Srbiju je promocija knjige o njegovom ocu, čuvenom advokatu Petru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Čeferin

Slovenac će se u petak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi posvetiti razgovorima sa zamenikom predsednika FSS Nenadom Bjekovićem, generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem, selektorom A reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem i direktorom A reprezentacije Stevanom Stojanovićem.

Predsednik UEFA prethodno je bio u Beogradu krajem 2019. godine, kada je govorio na proslavi povodom 100 godina fudbala u Srbiji, koja je održana u Narodnom pozorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading