Da li je Bukari novi krilni promašaj? Van La Para, Kafu, Rišairo, Falko, Bakajoko, Spiridonović, Jirka - hoće li Osman prekinuti crni niz?

Autor:

Sport

22.06.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda vredno radi u ovom prelaznom roku.

Da li je Bukari novi krilni promašaj? Van La Para, Kafu, Rišairo, Falko, Bakajoko, Spiridonović, Jirka - hoće li Osman prekinuti crni niz?

Foto: Starsport/Ilustracija

Promašaji crvene zvezde u prelaznom roku

Fudbalski klub Crvena zvezda u utorak je ozvaničila dolazak Osmana Bukarija iz Genta u transferu vrednom dva miliona evra.

 

 

Brzonogo krilo stiže na Marakanu kako bi nakon odlaska Nemanje Radonjića u Marsej u leto 2018. godine, konačno popunio deficitirano mesto "trkača" u timu Dejana Stankovića.

Zvezda je prethodnih sezona muku mučila sa dovođenjem krilnih igrača i krilnih napadača, pa su tako na Marakanu redom stizali Erik Jirka, Kafu, Van La Para, Srđan Spiridonović, Felipe Falko, Aksel Bakajoko i na kraju Rišairo Živković.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Svi oni su kada se sve sabere odigrali jedva preko 30 utakmica za četiri godine uz mizeran učinak koji Zvezda na neki način mora da preseče, a upravo je Bukari pravo lice za to.

 

 

Osman je tokom prošle sezone bio na pozjamici u Nantu gde je sakupio 24 utakmice, postigao dva gola i dva puta asistirao. Reč je o izuzetno brzom igraču koji podjednako dobro igra i na levoj i desnoj strani, a po potrebi može da odigra i rolu u polušpicu.

 

 

Dakle, sve ono za čim je Zvezda tragala godinama i na kraju odrešila kesu kako bi Bukarija na kraju dovela na Marakanu.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading