Francuz potpisao za Radnički!

Autor:

Sport

18.06.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levonogi defanzivac stigao u Niš.

Francuz potpisao za Radnički!

Foto: Starsport

FK Radnički Niš

Francuski internacionalac Maka Gaku pojačao je redove Radničkog iz Niša pred put u Sloveniju na predsezonske pripreme kluba.

Gaku je rođen 2000. godine, visok je 188 centimetara i igra na poziciji levog beka, a po potrebi može da odgovori i u ulozi štopera.

Francuz je prošao sve mlađe selekcije Avra.

- Najnovije pojačanje tima Tomislava Sivića već neko vreme je na radaru Radničkog. Radi se o izuzetno talentovanom igraču koji je podjednako dobar kako u odbrani, tako i u napadu. Pored atletskih sposobnosti, njega karakterišu i odlična tehnika, dribling, kao i precizni centaršutevi - navodi se u objavi kluba.

Pozicija levog beka je na početku priprema kluba označena kao jedna od prioritetnijih za dolazak pojačanja u Nišu, a mladi francuz se svojim igračkim profilom modernog levog beka koji je aktivan u devanzivi i u ofanzivi odlično uklapa u planove kluba i najave napadačkog fudbala u sledećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading