Grujić pred povratkom u Premijer ligu?

Autor:

Sport

17.06.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi žele Srbina.

Grujić pred povratkom u Premijer ligu?

Foto: Starsport

Marko Grujić

Reprezentativac Srbije Marko Grujić mogao bi ovog leta da se vrati u Premijer ligu, pošto je interesovanje za njega pokazao Fulam.

Portugalski "Rekord" piše da je klub iz Londona spremio ponudu tešku 19 miliona evra za vezistu Porta.

Prema tome, postoji realna šansa da naredne sezone na "Krejven Kotidžu" gledamo srpski tandem koji bi činili Marko Grujić i Aleksandar Mitrović.

Podsetimo, nekadašnji biser Crvene zvezde je godinama bio član Liverpula, ali je uglavnom išao po pozajmicama, pa je u Premijer ligi ukupno sakupio svega osam nastupa.

Grujić je prethodne dve godine proveo u Portu, za koji je ukupno odigrao 75 utakmica na kojima je upisao tri gola i dve asistencije.

Grujić je igrač sa ogromnim potencijalom. Visok je i snažan, a sjajan je i tehnički. Mislim da bi trebalo da se oslobađa lopte maol brže, to je nešto o čemu sam pričao sa njim. Vezistima je ključna brzina kretanja lopte. Mora i da bude agresivan. On jste agresivan, ali ja od njega tražim da promeni način razmišljanja kada pokušava da povrati posd. On je izuzetno zanimljiv igrač - govorio je nedavno o njemu trener Porta Serđo Konseisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading