Bogatstvo vas čeka ako imate Vlahovićevu sličicu iz 2017. godine!

Autor:

Sport

17.06.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler vam može doneti ozbiljnu finansijsku injekciju.

Bogatstvo vas čeka ako imate Vlahovićevu sličicu iz 2017. godine!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović postao je jedan od najboljih svetskih napadača, iako mu je tek 22 godine. On je pre šest meseci iz Fiorentine prešao u Juventus u najvećem transferu zimskog prelaznog roka.

"Viola" je tom prodajom zaradila nešto više od 80 miliona evra, a golgeter "Stare dame" bi i vama mogao da donese jako lepe pare ukoliko imate njegovu Panini sličicu iz 2017. godine.

Naime, na popularnoj Fejsbuk stranici za skupljanje, razmenjivanje i prodaju samolepljivih sličica je osvanuo oglas na kom jedan korisnik prodaje Vlahovićevu sličicu iz vremena kada je kao maloletnik nosio dres Partizana za 7.000 dinara.

Republika

Foto: Facebook printscreen/Skupljanje i razmena sličica - PANINI i druge...

Oglas za sličicu

Međutim, pravo blago otkriveno je tek u komentarima objave.

- Smešno jeste, ali ja dva Vlahovića prodao za 150 dolara. Tako da ko ima Vlahovića da proda po 500-1000 dinara, nek piše - odgovorio je izvesni Mićo korisnicima koji su smatrali da je cena previsoka.

Ipak, ni to nije maksimum koji može da vam donese Vlahovićeva sličica stara pet godina, već je cifra neuporedivo veća.

Takođe u komentarima se pojavila fotografija sa jednog sajta za licitaciju, na kom je ista sličica prodata za 606 dolara!

Republika

Foto: Facebook printscreen/Skupljanje i razmena sličica - PANINI i druge...

Vlahovićeva sličica vredi bogatstvo

Na pomenutoj fotki se vidi da je u pitanju bila sedma ponuda i da je ona stigla iz Velike Britanije, ali nije poznato kolika je bila početna cena sličice.

Dakle, ukoliko imate sličicu Dušana Vlahovića staru pet godina, ona vam može obezbediti lepu finansijsku injekciju, pogotovo ako budete imali sreće da se za nju "zakrve" bogati kolekcionari.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović u dresu reprezentacije Srbije

Podsetimo, Vlahović je karijeru započeo u Partizanu iz kog je sa 18 godina otišao u Fiorentinu. U Firenci se zadržao tri i po sezone, a zimus je obukao dres Juventusa.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao u oktobru 2020. godine i od tada je na 14 utakmica postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading