MORALNA I FIZIČKA NAKAZETINO! Uroš Ćerić nikad brutalnije urnisao Jovanu Jeremić! Perje ne prestaje da leti, a da li je i ovog puta rat zbog Marije Veljković?

Autor:

Zabava

17.06.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić ne prestaje da proziva Jovanu Jeremić.

MORALNA I FIZIČKA NAKAZETINO! Uroš Ćerić nikad brutalnije urnisao Jovanu Jeremić! Perje ne prestaje da leti, a da li je i ovog puta rat zbog Marije Veljković?

Foto: Instagram.com printscreen, Youtube.com printscreen

Uroš Ćertić, Marija Veljković, Jovana Jeremić

 Uroš Ćertić nastavlja rat sa voditeljkom Jovanom Jeremić.

Kaskader je ovoga puta potkačio voditeljku koja je u jednoj emisiji svima pokazala tašnu popularnog brenda, pa se pohvalila kako je sve sama zaradila.

- Normalno, ali ja se ne j... da bih nosila ovu tašnu. Ne, srce... - rekla je tada Jovana.

 

 

Uroš Ćertić je na društvenim mrežama podelio ovaj snimak i isprozivao Jovanu.

- Moje lično mišljenje je da se j... Da, da, j..., nakazo sa kvazi poslanikom do skoro, pre toga na televiziji, a svakako je tašna fejk, nakazice. Fuj! Čekaj, tako se izražava "pravnica". Fuj, moralna i fizička nakazetino!

 Podsećanje, Jovana Jeremić je negativno komentarisala navodnu aferu Uroša Ćertića i Marije Veljković.

Voditeljka RTS je svojevremeno varala bivšeg muža sa kaskaderom i rijaliti učesnikom, prema njegovim navodima.

- Udelila sam mu koju siću publiciteta dobronamerno i širokoruko, čisto da se bar deset dana oseća bitnim. Mada je to trebalo da uradi Marija, jer mu je drugarica. Ja mu nisam ništa. O Jovani Jeremić su uvek lajali muškarci koji nisu mogli da je imaju i žene koje nikad nisu mogle da budu Jovana Jeremić. I neka laju i dalje. S razlogom su iza leđa. I treba da laju. I to mora neko. A ja već za vikend moram da pomeram rekorde gledanosti. Zato, nastavljam da radim. Moram dalje da se koncentrišem - rekla je Jovana u aprilu, kada je počeo sukob i kada je objavljena navodna afera između Ćertića i Marije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading