Pojačanje stiglo na Marakanu: Stanković insistirao na njegovom dovođenju!

Autor:

Sport

14.06.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IStorija se ponavlja. Crveno-beli iz sezone u sezonu osvajaju šampionske titule, ali i redovno ostaju bez pomoćnog trenera.

Pojačanje stiglo na Marakanu: Stanković insistirao na njegovom dovođenju!

Foto: Starsport

Kako aktuelni trener Crvene zvezde, Dejan Stanković stigne do šampionske titule, u novu sezonu ulazi bez pomoćnog trenera.

Nakon sezone 2020/21 ekipu sa najvećeg srpskog stadiona napustio je Stankovićev prvi pomoćnik Miloš Milojević koji je prešao u redove Hamarbija, a ista sudbina ponavlja se i ovog leta. Naime, stručni štab aktuelnog šampiona Srbije napustio je Nebojša Milošević koji se odlučio da započen samostalnu trenersku karijeru i pronađe angažman kao prvi trener ekipe.

Iz tog razloga, Crvena zvezda je hitno morala da reaguje, a odabir je pao na Vladimira Radenkovića koji će u narednom periodu asistirati Dejanu Stankoviću.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vladimir Radenković

 

Četrdesetčetvorogodišnji trener ima prilično iskustva na poziciji asistenta glavnog trenera. Ovu funkciju je tokom dosadašnje trenerske karijere obavlja o u beogradskom Radu, mađarskom Đeru, Slovanu iz Bratislave gde je pomagao Ivanu Vukomanoviću, Apolonu iz Limasola i Makabiju iz Tel Aviva gde je radio zajedno sa Mladenom Krstajićem, a jedini samostalni trenerski posao do sada je obavlja u ekipi kragujevalkog Radničkog početkom sezone 2021/22.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading