Dušan Vlahović može mnogo da nauči od Novaka Đokovića

Autor:

Sport

13.06.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se divi sunarodniku.

Dušan Vlahović može mnogo da nauči od Novaka Đokovića

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srpski golgeter Dušan Vlahović izrazio je svoju fasciniranost našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem, naročito njegovom mentalnom snagom.

Đoković je Srbin, definitivno je broj jedan uvek sam mu se divio. On je veliki šampion i želim da znam više o tome kako radi određene stvari - kazao je Vlahović, a potom je objasnio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak je kao stena - Dušan Vlahović

Psihički je veoma jak, kako se suočava sa određenim problemima, kako može da odigra sedam mečeva zaredom, da savlada sedam prepreka i osvoji grend slem. Kada verujete u sebe, kada se sigurni, ništa ne može da vas destabilizuje. Čak i kada nešto krene naopako, to će vam sigurno pomoći da se nosite sa problemima… Još nisam stigao do tog nivoa - podvukao je napadač Juventusa.

Podsetimo, Nole od danas zvanično više nije prvi igrač na ATP listi, a ovo je prvi put posle punih 18 godina da niko od članova tzv. velike trojke (Đoković, Federer i Nadal) ne zauzima jednu od dve čelne pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading