Skandal trese Ostrvo: Zvezda reprezentacije Engleske na STUBU SRAMA zbog veze sa prostitutkom, ŠUTNULA ga devojka, a saigrači ga nazvali PROPALICOM!

Autor:

Sport

11.06.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji afere koja je udarna vest u Velikoj Britaniji.

Skandal trese Ostrvo: Zvezda reprezentacije Engleske na STUBU SRAMA zbog veze sa prostitutkom, ŠUTNULA ga devojka, a saigrači ga nazvali PROPALICOM!

Foto: www.profimedia.rs

Veliki skandal trese Ostrvo! "San" je objavio detalje afere u kojoj je učestvovao neimenovani reprezentativac Engelske, koga je ostavila lepša polovina kada je otkrila da se nalazi u vezi sa prostitutkom.

Navodno, Englez joj je platio 35 hiljada funti kako bi mu bila na raspolaganju kada god ima vremena, uz dodatnih 20 hiljada britanskih novčanica za "tekuće" troškove, poput nakita ili hotela.

Partnerka je to sve otkrila počevši da sumnja kada je igrač počeo kasno da dolazi kući i krije svoje poruke na telefonu.

Takođe, dodaje se da je sve stiglo i do svlačionice, te da su reprezentativca "Gordog albiona" osudili i saigrači, tom prilikom ga nazvavši "propalicom". Ostaje još samo da ispliva o kome se radi, a londonski tabloid ističe da se radi o "zvezdi" nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aca

11.06.2022 09:34

Da je u Srbiji bio bi heroj