Mrkela: Zvezda za koplje jača sa Marinom!

Autor:

Sport

10.06.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Zvezde oduševljen povratkom miljenika "Delija".

Mrkela: Zvezda za koplje jača sa Marinom!

Foto: fkcrvenazvezda

Pre nekoliko godina sam Marka Marina predstavio kao igrača i tada sam rekao da sam siguran da je to jedno veliko pojačanje za nas. Isto tako sam sada siguran da će u novoj ulozi šefa skautske službe biti veliko pojačanje, izjavio je danas sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

- Mi smo poslednjih nekoliko godina ostvarivali sjajne rezultate, bili smo svake godine sve bolji i bolji, ali i u ovoj pauzi između dva prvenstva Želimo da se pojačamo i igrački i organizaciono. Marin je veliko ime evropskog i svetskog fudbala, čovek sa velikim iskustvom i siguran sam da će biti ogromno pojačanje i da će Crvena zvezda sa njim biti mnogo jača - istakao je Mrkela na promocija Marina na novoj funkciji.

Republika

Foto: Starsport

Mrkela i Marin

Podsetimo, bivši nemački reprezentativac Nemačke obukao je crveno-beli dres  2018. godine, a na "Marakani" je uspeo da podigne dva pehara namenjena prvaku Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading