SVI U ČUDU: Evo ko MENJA Levandovskog u Bajernu!

Autor:

Sport

31.05.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić odlučio je da dozvoli Robertu Levandovskom da napusti minhenski klub, a kao njegova zamena pominje se napadač Čelsija Romelu Lukaku, prenose nemački mediji.

SVI U ČUDU: Evo ko MENJA Levandovskog u Bajernu!

Foto: Tanjug/AP

Napadač minhenskog Bajerna Robert Levandovski

Robert Levandovski je juče na okupljanju reprezentacije Poljske javno izjavio da više ne želi da igra za Bajern. Nemački "Bild" navodi su čelnici Bajerna ljuti na poljskog napadača, ali ne žele po svaku cenu da zadrže Levandovskog.

- U slučaju da Levandovski ostane u svlačionici Bajerna bi vladala loša atmosfera, a takav scenario svakako želimo maksimalno da izbegnemo - rekao je za "Bild" izvor blizak čelnicima kluba.

Salihamidžić je u dogovoru sa čelnicima kluba već odlučio da potraži novog napadača, a izbor je pao na Romelua Lukakua, koji je nezadovoljan svojom minutažom u Čelsiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

Belgijski napadač želi da se vrati u Inter, ali milanski klub ne može da isprati finansijske zahteve Lukakua.


Bajern je spreman da napadaču Čelsija ponudi ugovor na pet sezona, a obeštećenje ne bi trebalo da predstavlja finansijski problem za šampiona Bundeslige. "Bild" prenosi da su kontakti između Čelsija, Bajerna i igrača već uspostavljeni i pregovori su u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading