KRAJ SAGE KOSTIĆ: Filip potpisuje UGOVOR ŽIVOTA, velikan ISKEŠIRAO 15.000.000 evra Ajntrahtu!

Autor:

Sport

31.05.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci tvrde da je gotovo, čeka se samo zvanična potvrda.

KRAJ SAGE KOSTIĆ: Filip potpisuje UGOVOR ŽIVOTA, velikan ISKEŠIRAO 15.000.000 evra Ajntrahtu!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Saga oko transfera srpskog reprezentativca Filipa Kostića konačno se bliži kraju!

Kako navodi nemački "Skaj Sport", Kragujevčanin je na korak od prelaska u redove italijanskog Juventusa, a Ajntraht će dobiti obeštećenje u visini od 15 miliona evra.

Kostić se seli u "Grad Fijata" posle briljantne sezone, možda i najbolje u dosadašnjem toku karijere, tokom koje je postigao sedam golova, uz čak 15 asistencija u svim takmičenjima. Srbin je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Lige Evrope, čime su frankfurtski Orlovi obezbedili plasman u Ligu šampiona za sezonu 2022/2023.

Republika

Foto: Starsport

Kostić kod Vlahovića?

Kostić bi, na taj način, trebalo da zaigra sa saigračem iz nacionalnog tima Dušanom Vlahovićem, dok se spekuliše da će Stara dama dovesti još jednog Srbina - Sergeja Milinković-Savića iz Lacija.

Podsećanja radi, bivši as Groningena trenutno se nalazi na pripremama za okršaje koji Srbiju čekaju na startu Lige nacija, a njegova očekivanja uoči četiri susreta možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading