NAJBOLJIH 11 LIGE ŠAMPIONA: Samo jedan na IĆ, finalisti imaju po ČETIRI predstavnika! (FOTO)

Autor:

Sport

31.05.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabran tim sezone nedavno završenog elitnog takmičenja.

NAJBOLJIH 11 LIGE ŠAMPIONA: Samo jedan na IĆ, finalisti imaju po ČETIRI predstavnika! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida nedavno su osvojili Ligu šampiona po 14. put pošto su u finalu odigranom u Parizu pobedili Liverpul sa 1:0 golom Vinisijusa Žuniora.

Danas je tehnički panel UEFA izabrao tim sezone u elitnom takmičenju, a u najboljoj ekipi nalazi se samo jedan igrač na "Ić", ali nije Srbin, već hrvatski vezista Luka Modrić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić sa petim peharom Lige šampiona u karijeri

"Kraljevski klub" pored iskusnog asa iz Splita ima još tri predstavnika, a to su golman Tibo Kurtoa, napadač Karim Benzema i krilni ofanzivac Vinisijus Žunior.

I Liverpul ima četiri predstavnika - Levi bek Endi Robertson, štoper Virdžil van Dajk, desni bek Trent Aleksander-Arnold i vezista Fabinjo.

 

 

Tu su još i Antonio Ridiger, štoper Čelsija, Kevin de Brujne, vezista Mančester sitija i Kilijan Mbape, napadač Pari Sen Žermena.

Takođe, treba napomenuti da je Karim Benzema proglašen fudbalerom sezone u Ligi šampiona, a Vinisijus Žunior je najbolji mladi igrač elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading