STRAVIČNO: Izrešetan bivši fudbaler Zvezde (30), igrao je sa brojnim reprezentativcima Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna vest!

STRAVIČNO: Izrešetan bivši fudbaler Zvezde (30), igrao je sa brojnim reprezentativcima Srbije! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen

Tragična vest pogodila je Surčin, gde je nedelju izrešetan pilot Vuk Jolović, koji u ponedeljak ujutru preminuo u bolnici od zadobijenih povreda, prenosi "Objektiv".

Navodno, Vuka je izrešetao “kalašnjikovom” izvesni Đura N. (23), kuvar iz Jakova, a razlog ubistva je bila osveta zbog njihovog sukoba iz jedne diskoteke.

Vuk je bio pilot i završio je školu u Vršcu, dok je u mladosti igrao fudbal i to ni manje ni više nego za Crvenu zvezdu.

Jolović je važio za talentovanog igrača, a igrao je u generaciji zajedno sa mnogim sadašnjim reprezentativcima i poznatim fudbalerima.

Naime, on je delio svlačionicu sa  “orlovima” Markom Dmitrovićem, Urošem Spajićem, Filipom Đuričićem, kao i sa sadašnjim prvotimcem Zvezde Slavoljubom Srnićem, napadačem Rubina Đorđem Despotovićem i mnogim drugim igračima.

Nkon uspešne omladinske karijere, oprobao se u pojednim timovima u senorskom fudbalu, ali se vrlo brzo odlučio za školu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading