TMURNO NA OLD TRAFORDU: Napustio je Mančester!

Autor: Tanjug

Sport

29.05.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj saradnje.

TMURNO NA OLD TRAFORDU: Napustio je Mančester!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Privremeni menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik odlučio je da napusti ekipu sa Old traforda, saopštio je engleski klub.

Rangnik (63) je prethodnih šest meseci bio menadžer Junajteda, a ranije je bilo dogovoreno da po završetku sezone ostane u engleskom klubu u ulozi konsultanta.

Rangnik je u međuvremenu preuzeo fudbalsku reprezentaciju Austrije, a potom je odlučio da definitivno napusti klub sa "Old traforda".

- Želimo da se zahvalimo Rangniku na njegovom naporu u proteklih šest meseci na poziciji privremenog menadžera. Sporazumnim dogovorom, Ralf će se fokusirati sada na novu ulogu, na mestu selektora Austrije, tako da neće imati kosultantsku ulogu u našem klubu. Želimo mu sve najbolje u novom poglavlju njegove karijere - saopštio je Mančester junajted.

Ekipa sa "Old traforda" je sezonu završila na šestom mestu na tabeli. Engleski klub je preuzeo doskorašnji trener Ajaksa Erik ten Hag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading