UOČI FINALA LIGE ŠAMPIONA: Piksi u Parizu u društvu DVA legendarna bivša PRVAKA EVROPE! (FOTO)

Autor:

Sport

28.05.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije pratiće večeras od 21 čas uživo sa stadiona Francuska borbu za titulu najboljeg na Starom kontinentu između Real Madrida i Liverpula.

UOČI FINALA LIGE ŠAMPIONA: Piksi u Parizu u društvu DVA legendarna bivša PRVAKA EVROPE! (FOTO)

Foto: FSS

Večeras ćemo u Parizu na stadionu "Francuska" saznati ime novog prvaka Evrope pošto se u velikom finalu Lige šampiona sastaju Real Madrid i Liverpul.

Utakmicu između šampiona Španije i vicešampiona Engleske uživo sa tribina stadiona koji prima 80.698 gledalaca pratiće i Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije.

On je na svom Instagram profilu objavio sliku pored "ušatog" pehara, a zajedno sa njim bili su legendarni asovi Predrag Mijatović, nekadašnji saigrač iz nacionalnog tima i Portugalac Luis Figo.

 

 

Mijatović je 1998. godine svojim golom doneo "kraljevskom klubu" titulu prvaka Evrope posle 32 godine čekanja, a Figo je pet godina kasnije bio deo generacija koja je bila najbolja na Starom kontinentu.

Ne treba zaboraviti i da je čuveni Piksi bio prvak Evrope, ali ne sa Crvenom zvezdom 1991. godine, protiv koje je igrao i odbio da šutira penal, već sa francuskim velikanom u sezoni 1992/93.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading