NOVO SLAVLJE NA MARAKANI: Zvezda dobija VELIKU LOVU od Milana zbog LAZETIĆA!

Autor:

Sport

23.05.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zarađuju dodatno, šest meseci posle prodaje mladog napadača na San Siro.

NOVO SLAVLJE NA MARAKANI: Zvezda dobija VELIKU LOVU od Milana zbog LAZETIĆA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je u nedelju postala šampion Srbije peti put uzastopno, dok je Milan u Italiji to uradio posle 11 godina čekanja.

Slavlje roso-nera u Seriji A isplatiće se i crveno-belima i to zbog prodaje u zimskom prelaznom roku ove godine.

 

 

Podsećanja radi, talentovani napadač Marko Lazetić (18) zamenio je Beograd gradom mode u tranferu vrednom četiri miliona evra.

Beograđanin na San Siru nije dobijao veliki broj prilika, u nacionalnom prvenstvu nije ni igrao, a debi je imao protiv najvećeg i gradskog rivala Intera kada je odigrao četiri minuta u polufinalu Kupa.

Republika

Foto: printscreen/Arena sport

Trenutak kada je Marko Lazetić debitovao za Milan

Iako je samo toliko malo vremena proveo na terenu, to je bilo dovoljno da svom nekadašnjem klubu obezbedi bonus od 500.000 evra.

Naime, kada je Marko odlazio, Crvena zvezda je dogovorila klauzulu da dobije 500.000 evra ,ako Milan uđe u Ligu šampiona sa njim u timu, a to je ispunjeno.

Republika

Foto: Starsport

 

Kada je reč o ostalim bonusima, crveno-beli mogu da dobiju po 250.000 evra kada Lazetić odigra prvo 10, a potom i 20 utakmica.

Na kraju, postoji još jedan bonus od 500.000 evra, a to je ukoliko roso-neri od novog-starog vladara naše zemlje otkupe 10 odsto od naredne prodaje koliko su dogovorili čelnici tima sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading