NAKON 11 GODINE PATNJE I BOLA! Skudeto je ponovo na San Siru, Milan vratio Skudeto u svoje veličanstvene vitrine! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2022

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana osvojili su Skudeto za sezonu 2021/2022 pobedom u gostima nad Sasuolom sa 3:0 u poslednjem 38. kolu Serije A.

NAKON 11 GODINE PATNJE I BOLA! Skudeto je ponovo na San Siru, Milan vratio Skudeto u svoje veličanstvene vitrine! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Odluka o novom šampionu pala je u već u prvom poluvremenu kada je Milan golovima Olivije Žirua u dva navrata i Frenka Kesija praktično došao na korak od pobede.

Do kraja duela "rosoneri" su rutinski odradili posao i došli do prvog Skudeta nakon sezone 2010/2011 kada su poslednji put bili šampioni Italije. 

Ovo je ukupno 19. titula jednog od najvećih klubova na svetu sa jedinstvenom tradicijom postojanja.

Sa druge strane Inter je takođe došao do pobede, bilo je 3:0 za četu Simonea Inzagija u duelu protiv Sampdorije. Ipak, nedovoljno da se na čelu tabele prestigne Milan.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Time su "neroazuri" ostali bez trofeja osvojenog prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading